Кристиано Роналдо изведе Португалия с капитанската лента при победата с 4:0

...
Кристиано Роналдо изведе Португалия с капитанската лента при победата с 4:0
Коментари Харесай

На ПСЖ им писна: Праща част от звездите си при Роналдо

Кристиано Роналдо изведе Португалия с капитанската лента при успеха с 4:0 над Лихтенщайн, с цел да запише своя 197-и мач и по този начин да стане играчът с най-вече срещи в историята на португалския народен тим.

38-годишният нападател, който вкара два гола в четвъртък, изненада мнозина, откакто реши да се раздели с Манчестър Юнайтед през ноември предходната година и да се причисли към саудитския Ал Насър.

Сега от френският първенец Пари Сен Жермен се готви за сериозна лятна чистка и от „ Парк де Пренс “ даже са подготвени да се разделят с най-малко две от огромните си звезди, които могат да се причислят към Роналдо в Саудитска Арабия.

Договорите на Лионел Меси и Серхио Рамос изтичат в края на сезона и испанският вестник Marca твърди, че френският клуб може да ги остави да си тръгнат като свободни сътрудници, а също по този начин от клуба ще изслушват и предложения за Неймар, който е желан точно от Ал Насър.

Междувременно Goal написа, че огромният съперник на тима на Роналдо в Саудитска Арабия – Ал Хилал, е подготвен да притегли Меси. В случай, че не съумеят да го вземат в редиците си, то отборът ще се насочи към Неймар. Бразилският национал не желае да напуща ПСЖ, само че не е изключено да промени решението си при страхотна офрета.

Will we see some of PSG's stars follow Cristiano Ronaldo?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР